Rondreizen

Samen op weg naar uw droomvakantie

Er zijn ontzettend veel mooie plekken op de wereld om naar af te reizen. Tijdens een rondreis bezoek je meerdere plaatsen en soms ook meerdere landen. Met een rondreis voelen een paar dagen in een andere omgeving alsof je al een week van huis bent. Het bijzondere van een rondreis is dat je de reis zelf bepaalt en ook tijdens je reis nog kunt afwijken van wat je ziet. Hoe je ook wilt gaan rondreizen, met mij als reisspecialist weet je zeker dat je jouw reis gaat maken, zoals jij dat graag wenst!

Bij een rondreis denk je het eerste aan een reis per auto of camper, maar als je geen zin hebt om zelf te rijden, kun je met een gids en chauffeur op pad, zoals bijvoorbeeld in veel landen van Azië. Er zijn ook talloze reizen mogelijk, variërend van low budget naar luxe en van jongeren tot ouderen, van alleenstaand tot gezinnen. Van kamperen tot luxe resorts, en alles ertussenin.

Steeds populairder worden ook de langere treinreizen, wie heeft er nu geen nostalgisch gevoel bij de Oriënt Express of de Trans Siberië Express, maar er zijn er nog veel meer! Wat dacht je van de Rocky Mountaineer in Canada of de Bullet Train in Japan!

Neem contact op