Cruisen

Samen op weg naar uw droomvakantie

Cruisen is vooral zorgeloos genieten en verwend worden. Het kan zowel actief als passief zijn. Je bent op een schip op vakantie, je pakt je koffer slechts één keer uit en toch kom je (bijna) elke dag op een andere plek. Er zijn vele rederijen en die bieden ontelbare vaarroutes aan. Echt voor elk wat wils.

Op het schip zijn altijd restaurants en verschillende leuke bars. Afhankelijk van de rederij en de grootte van het schip is er veel te doen. Denk daarbij aan zwembaden, een spa, een fitnessruimte, een casino of wat dacht je van een zip-line, surf-rider of een schaatsbaan. Liever naar de disco of het theater of lekker een film kijken op een groot scherm. Het kan! Er is altijd wel iets te doen, niets doen is ook een optie! Kinderen hebben de tijd van hun leven, er zijn speciale kinderclubs waar ze met leeftijdsgenoten hele koele activiteiten doen (steile wand klimmen of duiklessen).

Wil je in de Middellandse Zee de Griekse eilanden bezoeken, de Noorse Fjorden, een Caribische cruise of misschien naar Alaska? Er is zo veel mogelijk! Ook zijn er expeditie-cruises naar Spitsbergen of Antarctica.

In opkomst zijn riviercruises onder andere op de Rijn, de Moezel, de Donau en de Seine.

Neem contact op